FREE SHIPPING OFFER TO MALAYSIA 13/10 - 20/10

< SINGAPORE: SGD$9.90 Flat Rate Express Shipping (Delivery On Sundays) > < We Ship Worldwide >

CLASSIC WEAR

Create your own statement by wearing modest clothing that is Syari' compliant.

 

BACK TO BASICS

Dress casually, comfortably and in style

 

LUXURIOUS ABAYA

Select the perfect abaya for your everyday wear

 

Baju Nikah & Tunang ELENORA Golden Yellow Sparkling Glass Beadwork In Paisley Shape In White with Purple - SJD8059 New
This ALANNAH dress is an enigmatic jalabiya dress which makes for an elegant entrance.It is the perf..
RM416.20 RM339.00

Baju Dinner Glamour ADANNA Sun Shape & Curly Patterns High Collar In Dark Blue - SJD8082 New
Showcase your style in this glamorous ADANNA dinner dress.It is the perfect dress for tunang or dinn..
RM462.25 RM329.00

Be Like A Princess Polished Black Abaya Gold & Brown Embroideries NAILAH - SJD7359 New
Be like a princess when you don this black NAILAH abaya dress. Crafted from nida fabric and imp..
RM268.10 RM229.00

High Collar Colorful Floral Pattern SOPHELIA Sparkling Hotfix Rhinestones In Green - SFB7186 New
Imported jubah glam SOPHELIA. Crafted from poly satin fabric. Embellished with sparkling hotfi..
RM211.40 RM159.00

Black Dubai Abaya Bronze Color Floral Embroideries On One Side From Shoulders Till Hemline FLORESHA - SJD7323 New
Look striking in this FLORESHA black dress imported from Dubai.  Crafted from nida fabric...
RM281.10 RM229.00

French Lace Black Abaya SHULA - SJD8200 New
Classic SHULA dress imported from Dubai. Black abaya crafted from nida fabric. Large block of..
RM278.15 RM229.00

Princess-Cut Abaya Semi-Transparent Outer Layer Beige Circular Lace Trims Bronze Hotfix Rhinestones HAFEEZA - SJD7341 New
Enchanting princess-cut HAFEEZA abaya dress imported from Dubai.  Crafted from nida and ge..
RM277.20 RM229.00

Black Abaya Dubai Plain Embroideries with Hotfix ARELYA - SJD7381 New
A casual black abaya dress. Crafted from nida fabric and imported from Dubai. Black embroider..
RM257.15 RM199.00

Elevate your style in this PRECIOUSLYNNE casual jubah dress. Imported from Qatar.Red backdrop. Jalab..
RM181.15 RM149.00

ANNOUNCEMENT / PENGUMUMANIni adalah jubah baru namun ada kecacatan untuk saiz L iaitu ada lubang..
RM153.20 RM129.00

Solid salmon pink color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified with ado..
RM165.45 RM129.00

Perhatian / AnnouncementIni adalah jubah baru namun ada kecacatan untuk saiz XL iaitu ada kerosakan ..
RM158.00 RM89.00

Read Testimonials from Our Customers:

Assalamualaikum, Saya ingin bagi tahu yang saya sudah dapat jubah arab yang saya order. Saya amat berpuas hati. Saiz jubah yang kena dengan badan saya dan selesa. Penghantaran yang pantas. Saya pasti akan singgah lagi di MoonAbaya.com untuk membeli jubah, InsyaAllah. Sekian, terima kasih. Wassalam. ~~Puan Siti, Pulau Pinang

Salam Kak Sidah, Alhamdulillah, abaya hitam yang saya order dah selamat sampai hari ini. Memang puas hati sangat ngan material dan warna, serupa dalam website. Kawan-kawan pejabat pun puji abaya cantik. Insya Allah, kalau ada design abaya baru atau jubah masuk, saya akan beli lagi. Harap moon abaya dapat tambah banyak lagi design2 abaya baru sempena hari raya aidiladha ni. Terima kasih. ~~Miera, Kuala Lumpur

Salam Kak Sidah.... jubah cotton yang saya order dah sampai...... thank you very much..... cantik giler jubah arab yang saya beli tu..Jubah arab yang saya paling berkenan sekali yang warna pink dan ada sulam coklat... Kawan2x saya kat ofis pun kata cantik.. Saya syorkan kak sidah ambil booth di Expo di Singapura, pasti meletup..... hehehe... ~~Alesha, Singapore

Salam, Kak Sidah, saya dah dapat jubah tu!! Saya suka sgt warna purple tu though unexpectedly besar dari jangkaan saya hehe and thank you for the lovely shwal..match dgn jubah muslimah yg lagi dua tu :) Selamat berbuka puasa, Kak Sidah!! ~~Amiera, Kelantan

Terima kasih atas layanan baik daripada pihak kak Sidah. Saya agak kerap beli barangan secara online. Jubah adalah antara barangan yang saya kerap beli, alhamdulilah saya telah menemukan pengusaha yang baik-baik belaka. Namun, setelah saya menemukan blog moon abaya ni, saya rasa saya mempunyai pilihan yang lebih di laman ini. Alhamdulillah....moga pihak moonabaya akan sentiasa dapat memenuhi tuntutan pelanggan. In shaa allah. ~~Aleena, Sabah

Salam K.Sidah, Saya dah terima jubah egyptian cotton dari Qatar yg sy order tu....I received many compliments from my friends and co-workers....I LIKE IT VERY MUCH!!!!  Selamat Hari Raya!!! Hugs, ~~Siti Fatihah, Perlis

Assalam kak sidah, Kaftan Dubai Glam telah terima. Cantik giler, bila pakai bling2 sesuai dgn majlis yg saya hadiri. Terima kasih kerana menjual jubah arab yang cantik dgn harga yg amat berpatutan.  ~~Salihah, Kedah

As Salam, saya telah menerima ketiga-tiga jubah arab tersebut dlm keadaan baik hari ini, semuanya kelihatan cantik cuma saiznya agak besar sedikit walaupun size L dan XL. Tapi tidak mengapa saya akan alter sedikit supaya ianya bersesuaian dengan tubuh badan saya. Apapun terima kasih, insyaallah saya akan cuba promote website u kpd kwn2 dan lain2.  ~~Faeezah, Negeri Sembilan

Assalamua'alaikum Sis, Saya br received abaya Dubai 4 pcs tu. Cantik.. tqvm..Staff tgk cantik katanya beli kat mana so sy bgtau kt moonabaya. ~~Miera, Terengganu

Salam kak...terima kasih for the fast service.. Last year order lambat abaya sampai pun dah habis raya kat kg. So this year saya ambik inisiatif order awal byk2 sekali....utk diri sendiri, mak and adik. Jubah moon abaya mmg best sampai sakit mata tgk yg dah sold out, price pun berpatutan compared to seller lain walhal itemnye sama je. Saya akan setia menunggu poslaju sampai....biasanye kalau pos tadi besok insyaallah sampai. Nanti saya update ye... ~~Nazirah, Brunei Darussalam

Salam kak sidah.sy dah dpt dah jubah tu . suka sangat terima kasih ~~Nur Jalila, Melaka

Salaam Sis, Alhamdulillah, I had received the parcel yesterday. I love the jubahs so much. Moon Abaya's service was totally efficient. And the fabric for the jubahs and abayas were so comfortable and suitable for everyday use. I love the color, it's prefect! Mine was a little bit too long but not a problem at all, I shortened the jubahs and altered it and the problem was gone. Highly recommended!! ~~Deena, Pahang

Assalam k.sidah.....very2 marvelous jubah.....cantik giler sgt2, sume jubah plus size superb....xperlu saya gi Amman utk beli jubah arab.....ada rezki confirm saya beli dgn akak lagi.....cuma saya perlu alter labuh je, bahu ok, badan besar sikit tapi xpe, sebab saya suka pakai jubah loose.....boleh saya buat jubah sebagai baju raya nanti. btw tq tq tq k.sidah....superb jubah shop lah! Nanti ada stok jubah baru, bagitau saya ye. ~~Huda, Johor

Assalam Kak Sidah, Terima kasih kerana saya dapat pakai Kaftan Dubai yang sangat cantik di hari perkahwinan anakanda yang tercinta. Kenalan juga bertanya kat mana saya membeli kaftan tersebut, mereka sangka tentu mahal, bila saya cakap harga yang saya beli Kaftan tu mereka terpegun.....hihi ~~Fatin, Selangor

[Read more love letters from our customers]