< SINGAPORE: SGD$9.90 Flat Rate Express Shipping > < We Ship Worldwide >

CLASSIC WEAR

Create your own statement by wearing modest clothing that is Syari' compliant.

 

BACK TO BASICS

Dress casually, comfortably and in style

 

LUXURIOUS ABAYA

Select the perfect abaya for your everyday wear

 

Telekung jubah hadramaut dari Yemen sangat selesa dan sejuk apabila dipakai. Telekung tidak mengerb..
RM159.00 RM129.00

Telekung jubah hadramaut dari Yemen sangat selesa dan sejuk apabila dipakai. Telekung tidak mengerb..
RM159.00 RM129.00

Telekung jubah hadramaut dari Yemen sangat selesa dan sejuk apabila dipakai. Telekung tidak mengerb..
RM159.00 RM129.00

Telekung Ninja Yemen Hadramawt Telekung Jubah Malaysia LATISHA In Dark Turquoise - SMB1003 New
Telekung jubah hadramaut dari Yemen sangat selesa dan sejuk apabila dipakai. Telekung tidak mengerb..
RM159.00 RM129.00

Large White Floral Embroidery MELOSIA Long Sleeve Black Abaya - SJD7107 New
Beautiful black abaya imported from Dubai. Crafted from nida fabric.Large white floral embroidery o..
RM503.00 RM219.00

Allover Dotted Pattern IMELDA Black Long Sleeve Abaya - SJD7105B New
From a distance this abaya looks grey, but actual color is black. Please take note. / Dari jarak jau..
RM516.00 RM199.00

Elegant Jubah Cotton RAUDHAH Leaf Embroidery & Geometric Pattern In Red - SAD7132 New
Solid red color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified with geometric s..
RM161.35 RM129.00

Jubah Arab Cotton Terkini Bersulam Warna Ungu ALEYANA - SAD5890 New
Solid dark purple color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified with spu..
RM158.00 RM89.00

ANASTASIA Luxurious Black Abaya Blue & Gold Paisley Floral Combo Princess Cut Dress - SJD7050 New
Imported from Dubai abaya in classic black color. Crafted from nida fabric. Luxurious blue and gol..
RM520.00 RM239.00

Golden Lace Embroidery Detail CATALINA See-Through Effect - SJD7084 New
Beautiful black abaya imported from Dubai. Crafted from nida fabric. Golden lace embroidery de..
RM486.00 RM229.00

Golden Embroidery Abaya Dubai GALTERO - SJD7096 New
Beautiful black abaya imported from Dubai. Crafted from nida fabric.Golden embroidery at front pane..
RM491.00 RM215.00

Dubai Beige Abaya BLANDINA Japanese Style High Collar - SJD7080 New
Get elegant in this beige abaya imported from Dubai. Crafted from nida fabric.Allover one tone patt..
RM464.00 RM199.00

Jubah Arab AFEELEYA Spun Shape Embroideries Inverted V-Shape In Black & Pink - SAD7122 New
A stunning jubah design. Solid multicolor jubah imported from Qatar.Rendered in dark pink and black...
RM212.00 RM159.00

Jubah Arab Cotton CAROLA Pintuck Pleats Tapestry Flowers - SAD7136 New
Solid multicolor jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Casted in brown and pink d..
RM162.35 RM125.00

Jubah Arab Cotton NASIRA Spun Shape Embroidery In Light Salmon Pink - SAD7115 New
Solid light salmon pink color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified wi..
RM176.00 RM119.00

Jubah Arab Cotton Terkini Bersulam Warna Beige ALEYANA - SAD7110 New
Solid beige color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified with spun shap..
RM158.00 RM89.00

Jubah Menyusu LAMAH Cotton Fabric Floral Embroidery In Orange - SAD7124 New
Solid orange color jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautified with adorable..
RM165.45 RM129.00

Breastfeeding Jubah KARIMA Cotton Fabric Floral Embroidery In Sky Blue - SAD7127 New
Solid sky blue color breastfeeding jubah imported from Qatar. Crafted from cotton fabric. Beautifi..
RM166.70 RM129.00

PERHATIAN 1. Jubah ini menggunakan 80% kain Polyester dan 20% kain Cotton. 2. Jubah warna-warni san..
RM199.00 RM105.00

PERHATIAN1. Jubah ini menggunakan 80% kain Polyester dan 20% kain Cotton.2. Jubah warna-w..
RM199.00 RM105.00

Read Testimonials from Our Customers:

Assalamualaikum, Saya ingin bagi tahu yang saya sudah dapat jubah arab yang saya order. Saya amat berpuas hati. Saiz jubah yang kena dengan badan saya dan selesa. Penghantaran yang pantas. Saya pasti akan singgah lagi di MoonAbaya.com untuk membeli jubah, InsyaAllah. Sekian, terima kasih. Wassalam. ~~Puan Siti, Pulau Pinang

Salam Kak Sidah, Alhamdulillah, abaya hitam yang saya order dah selamat sampai hari ini. Memang puas hati sangat ngan material dan warna, serupa dalam website. Kawan-kawan pejabat pun puji abaya cantik. Insya Allah, kalau ada design abaya baru atau jubah masuk, saya akan beli lagi. Harap moon abaya dapat tambah banyak lagi design2 abaya baru sempena hari raya aidiladha ni. Terima kasih. ~~Miera, Kuala Lumpur

Salam Kak Sidah.... jubah cotton yang saya order dah sampai...... thank you very much..... cantik giler jubah arab yang saya beli tu..Jubah arab yang saya paling berkenan sekali yang warna pink dan ada sulam coklat... Kawan2x saya kat ofis pun kata cantik.. Saya syorkan kak sidah ambil booth di Expo di Singapura, pasti meletup..... hehehe... ~~Alesha, Singapore

Salam, Kak Sidah, saya dah dapat jubah tu!! Saya suka sgt warna purple tu though unexpectedly besar dari jangkaan saya hehe and thank you for the lovely shwal..match dgn jubah muslimah yg lagi dua tu :) Selamat berbuka puasa, Kak Sidah!! ~~Amiera, Kelantan

Terima kasih atas layanan baik daripada pihak kak Sidah. Saya agak kerap beli barangan secara online. Jubah adalah antara barangan yang saya kerap beli, alhamdulilah saya telah menemukan pengusaha yang baik-baik belaka. Namun, setelah saya menemukan blog moon abaya ni, saya rasa saya mempunyai pilihan yang lebih di laman ini. Alhamdulillah....moga pihak moonabaya akan sentiasa dapat memenuhi tuntutan pelanggan. In shaa allah. ~~Aleena, Sabah

Salam K.Sidah, Saya dah terima jubah egyptian cotton dari Qatar yg sy order tu....I received many compliments from my friends and co-workers....I LIKE IT VERY MUCH!!!!  Selamat Hari Raya!!! Hugs, ~~Siti Fatihah, Perlis

Assalam kak sidah, Kaftan Dubai Glam telah terima. Cantik giler, bila pakai bling2 sesuai dgn majlis yg saya hadiri. Terima kasih kerana menjual jubah arab yang cantik dgn harga yg amat berpatutan.  ~~Salihah, Kedah

As Salam, saya telah menerima ketiga-tiga jubah arab tersebut dlm keadaan baik hari ini, semuanya kelihatan cantik cuma saiznya agak besar sedikit walaupun size L dan XL. Tapi tidak mengapa saya akan alter sedikit supaya ianya bersesuaian dengan tubuh badan saya. Apapun terima kasih, insyaallah saya akan cuba promote website u kpd kwn2 dan lain2.  ~~Faeezah, Negeri Sembilan

Assalamua'alaikum Sis, Saya br received abaya Dubai 4 pcs tu. Cantik.. tqvm..Staff tgk cantik katanya beli kat mana so sy bgtau kt moonabaya. ~~Miera, Terengganu

Salam kak...terima kasih for the fast service.. Last year order lambat abaya sampai pun dah habis raya kat kg. So this year saya ambik inisiatif order awal byk2 sekali....utk diri sendiri, mak and adik. Jubah moon abaya mmg best sampai sakit mata tgk yg dah sold out, price pun berpatutan compared to seller lain walhal itemnye sama je. Saya akan setia menunggu poslaju sampai....biasanye kalau pos tadi besok insyaallah sampai. Nanti saya update ye... ~~Nazirah, Brunei Darussalam

Salam kak sidah.sy dah dpt dah jubah tu . suka sangat terima kasih ~~Nur Jalila, Melaka

Salaam Sis, Alhamdulillah, I had received the parcel yesterday. I love the jubahs so much. Moon Abaya's service was totally efficient. And the fabric for the jubahs and abayas were so comfortable and suitable for everyday use. I love the color, it's prefect! Mine was a little bit too long but not a problem at all, I shortened the jubahs and altered it and the problem was gone. Highly recommended!! ~~Deena, Pahang

Assalam k.sidah.....very2 marvelous jubah.....cantik giler sgt2, sume jubah plus size superb....xperlu saya gi Amman utk beli jubah arab.....ada rezki confirm saya beli dgn akak lagi.....cuma saya perlu alter labuh je, bahu ok, badan besar sikit tapi xpe, sebab saya suka pakai jubah loose.....boleh saya buat jubah sebagai baju raya nanti. btw tq tq tq k.sidah....superb jubah shop lah! Nanti ada stok jubah baru, bagitau saya ye. ~~Huda, Johor

Assalam Kak Sidah, Terima kasih kerana saya dapat pakai Kaftan Dubai yang sangat cantik di hari perkahwinan anakanda yang tercinta. Kenalan juga bertanya kat mana saya membeli kaftan tersebut, mereka sangka tentu mahal, bila saya cakap harga yang saya beli Kaftan tu mereka terpegun.....hihi ~~Fatin, Selangor

[Read more love letters from our customers]