- Salaam Maulidurrasul - All Ready Stock - New Designs Every Month - See Latest Batch (10th November) -

< SINGAPORE: SGD$9.90 Flat Rate Express Shipping (Delivery On Sundays) > < We Ship Worldwide >

Testimonials

Thanks for your support! These are all the feedback from Moonabaya's gorgeous customers. If you have bought from us before and wish to leave a feedback for me do email me at shop[-at-]moonabaya[-dot-]com or use the contact form. / Terima kasih kerana menyokong MoonAbaya. Ini semua adalah maklumbalas dari pelanggan cun MoonAbaya. Jika anda pernah membeli dari kami sebelum ini dan ingin memberi maklumbalas, sila emel kami. 



- Read Page 1 -


307. Wa'alaikumsalam Kak Sidah, Barang dah sampai semalam. Terima kasih banyak2. Saya doakan perniagaan Kak Sidah terus berkembang.Selamat hari raya, maaf zahir & batin :)  (Kemaman, Terengganu)

306. Salam, Saya sudah dapat jubah2 yang diorder. Sangat berpuas hati dengan harga& kualiti jubah. Terima kasih juga untuk free gift buku panduan zikir & doa. Selamat berpuasa :)  (Taiping, Perak)

305. Assalamualaikum Sidah, Perkhidmatan mesra pelanggan yang baik serta kualiti jubah dari segi material , jahitan dan kekemasan memuaskan dan memberi kegembiraan kepada si pemakai. Mudah mudahan Allah SWT memberi rezeki terbaik kepada perniagaan anda. Your presentation on packing all jubah were very impressive and at par with international retail services around the world.Keep up the good professional customer service.  (Segambut, Kuala Lumpur)

304. Assalamualaikum Kak Sidah, saya dah dapat jubah tu..alhamdulillah..cantik..saya suka..  (Kedah Darul Takzim)

303. Salaam @moonabaya, I got my dress yesterday..they were awesome and very nice hoping for future transaction. Thanks.  (Philippines)

302. Wsalam sis.. Baju dah sampai.. cantiknya... tq sis.. rase mcm nak beli lg pulak.. Payah nak cari yg ade plus saiz ni.. lepas tu cepat sampai.. hihihi..:) (Marudi, Sarawak)

301. Assalamualaikum...alhamdullilah jubah saya dah sampai..saya sangat berpuas hati dengan keseluruhan jubah tersebut...pasti saya akan ulang order inshaallah...terima kasih puan. (Kuala Lumpur)

300. Salam sis...Sy bru terima parcel semalam. Dh try, baju sgt selesa.. terima kasih sis Sidah  (Kempas, Johor Bahru)

299. Salam Pn. Sidah, Jubah sudah diterima harini.. Thanks for your good services...Selamat Tahun Baru untuk Puan Sidah.  (Kubang Kerian, Kelantan)

298. Assalam kak sidah, dh received telekung. kain dia best sejuk :-), Tq.  (Ampang, Selangor)

297. Salam kak sidah, Just nk inform yg brg sy order dh smpai. Thanks for the swift delivery of my Habatus Sauda. Will do business with you again in the future.  (Brunei Darussalam)

296. Assalam, Baiknya akk.......Dipohon doa akk, keluarga & semua insan disekeliling akk sentiasa sihat, bahagia, syarikat akk bertambah maju & berjaya didunia serta mendapat balasan hebat diakhirat kelak (Putrajaya, Wilayah Persekutuan)

295. Assalamualaikum Puan, Dah terima jubah yang cantik2 belaka. Thank you very much for such an excellent and prompt service. (Shah Alam, Selangor)

294. Surprisingly dear. Package dah smpi. Alhamdulillah gorgeous...cuma pnjg..akk kena pendekkn. Tq. Ada rezki akk beli lg... (Puchong, Selangor)

293. Salam kak sidah, syukur Alhamdulilah bru terima. Allahuakhbar, puasss hati. semoga Allah memberi rezeki lebih lagi rezeki pada kak sidah sekeluarga (Kepong, Kuala Lumpur)

292. Salam, I've received the kids jubah for my son yesterday. Love it. It looks so much lovelier than the pictures. Good quality too. Thanks. (Singapore)

291. Assalamualaikum Kak.......jubah Jubah Arab Moden MARGUERITE dah sampai.....Alhamdulilah, cantik sangat...... boleh buat pakai raya nanti.....In Shaa Allah (Gunong Bachok, Kelantan)

290. Assalamualaikum, Jubah sudah diterima. Tqvm. Cantik, cuma kena alter labuh n panjang lengan. In sya allah will continue. Salam ramadhan, Tqvm (Gemencheh, Negeri Sembilan)

289. Assalam... Lupa nk bgtau, jubah dah sampai.... Cantik and I like the material... Sgt puashati.... Tqvm (Batu Caves, Kuala Lumpur)

288. Assalamualaikum Kak Sidah, Jubah hitam dah selamat sampai. Happy bila mak saya suka. TQ Kak. In Syaa Allah akan saya war2kan kat member2 (Kulaijaya, Johor)

287. Jubah Akiko ala Korea dah sampai.....cantik .....saya suka..... (Gunong Bachok, Kelantan)

286. Alhamdulilah...jubah dh sampai. Sgt2 cantik. Saya beli ye (Putrajaya, Wilayah Persekutuan)

285. Assalam, great service and good quality are two important things I look out for & Moonabaya gives me just that! Thx aunty! (Batu Caves, Selangor)

284. Assalam Kak, baru sampai abaya jap tadi. Thanx for d brooch..... (Tawau, Sabah)


283. Assalamualaikum, Saya ingin bagi tahu yang saya sudah dapat barang yang saya order. Saya amat berpuas hati. Saiz yang kena dengan badan saya dan selesa. Penghantaran yang pantas. Saya pasti akan singgah lagi di MoonAbaya.com, insyaAllah. Sekian, terima kasih. Wassalam. (Nibong Tebal, Pulau Pinang)

282. Assalamualaikum Kak Sidah, Saya baru terima parcel saya hari ini. Terima kasih. In shaa Allah ada rezeki saya order lagi. (Kota Kinabalu, Sabah)

281. Subhanallah......lawa sungguh kaftan Dubai glam......TQ kak saya dah dapat....warne merah ade lagi tak...nak lagi satu (Kluang, Johor)

280. Salam kak sidah.sy dah dpt dah jubah tu . suka sangat terima kasih (Gunung Semanggol, Perak)

279. Assalamualaikum, Just nak inform yang saya dah terima jubah-jubah yang diorder. I like them very much. Thank you. Best regards (Subang Jaya, Selangor)

278. Salam Kak, Jubah dah terima. Kain tu memang jenis selesa pakai, dah try tadi. Saya memang suka jenis mcm ni. Moden tapi tak nampak 'tua' sebelum usia. hehehe. In Syaa Allah shopping lagi. (Gua Musang, Kelantan)

277. Ok terima kasih saya dah terima order saya dan berpuas hati. kalau ada lg jubah yg bersaiz besar saya akan order lg insyaAllah (Padang Temu, Melaka)

276. Assalammualaikum..Kak...baju jubah syria dah sampai..Cantek ssgttt.. trima kasih bbnyk2..Blh sy order lg.. (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

275. Assalam Kak Sidah, Terima kasih kerana saya dapat pakai Kaftan Dubai yang sangat cantik di hari perkahwinan anakanda yang tercinta. Kenalan juga bertanya kat mana saya membelinya, mereka sangka tentu mahal, bila saya cakap harga yang saya beli mereka terpegun.....hihi (Shah Alam, Selangor)

274. Salam Moonabaya dan Admin dah ambil di Tampines sebentar tadi. Gembira sungguh....Saya syorkan kak sidah ambil booth di Expo di Singapura, pasti meletup......hehehe (Bugis, Singapore)

273. Salam Kak Sidah.....brg dah sampai.......thank you very much.....cantik jubah.. (Petaling Jaya, Selangor)

272. Salam my dear, jubah Syria dan bell flower cotton Qatar telah d terima pada tgh hari ini. TQVM. Suka cantik sangat nanti teringin yang warna purple tapi xde yg saiz ukur lilit punggung 53. Tunggu next time order lagi. (Kubang Kerian, Kelantan)

271. Assalam kak sidah, Kaftan Dubai Glam telah terima. Cantik giler, bila pakai bling2 sesuai dgn majlis yg saya hadiri. Terima kasih kerana menjual baju yang cantik dgn harga yg amat berpatutan. (Kubang Kerian, Kelantan)

270. As Slm kak....dah dpt brg, cantikkk sgt hihii tp kena author dula la, klu sya tolong jualkan kira mcm mana kak hihii, nak masuk dalam fb je huhuu (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

269. Kak Sidah, love so much the jubah I bought just before u went to Turky. Terima kasih kerana menjual. (Petaling Jaya, Selangor)

268. Salam kak, kedua2 jubah cotton dah trima......cantik dan selesa cuma agak labuh sdkit.... (Putrajaya, Wilayah Persekutuan)

267. Salam, I have received the parcel. Thanks so much. The fastest online purchase I have ever met. Semalam order hari ni dah dapat. fabulous! (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

266. Salam Sidah, Alhamdulillah, barang dah selamat sampai hari ini. Memang puas hati sangat ngan material dan warna, serupa dalam website. Kawan-kawan pejabat pun puji cantik. Insya Allah, kalau ada design baru masuk, saya akan beli lagi. Harap moon abaya dapat tambah banyak lagi design2 abaya baru sempena hari raya aidiladha ni. Terima kasih. (Taman Maluri, Selangor)

265. Assalamualaikum... sy dah dpt jubah saya.... cantikkk.... kain pun berkualiti... cuma besar sikit, tapi txpe... nanti sy antar gi alter sikit... alhamdulillah.... memang puas hati.... terima kasih Kak Sidah.... (Rasa, Selangor)

264. Suka sangat jubah2 dari moonabaya ni..sangat selesa dan cantik. (Petaling Jaya, Selangor)

263. Assalamualaikum... jubah cotton Qatar dah sampai.. saya beli... t.kasih atas penghantaran yang sangat pantas.....  (Shah Alam, Selangor)

262. Salam moonabaya, Today received my goods. Your service very efficient & Thank u very much.  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

261. Assalmualaikum.. Jubah cotton 2 helai sudah di terima cepat dan saya puas hati terima kasih ye.  (Temangan, Kelantan)

260. Salam...Saya baru je terima baju Dubai kaftan glam yg sy order tghari tadi..Cantik sis.. :-) Tqvm Moon Abaya..  (Bukit Katil, Melaka)

259. W'salam...jubah yg saya order dah lama sampai..lupa nak update..bz nak raya..cantik dan menarik..tapi terlalu besar utk saya..alhamdulillah..dapat jual kepada orang lain..dan dah panjangkan email ni ke rakan2 lain... moga maju jaya..kalau ada yg lain dan ada offer..email lah lagi..yg saya bolih pakai cuma jubah hitam yang crosstitch tu je.. (Kajang, Selangor)

258. Salam. saya dah dapat jubah egyptian cotton yg saya beli hari tu. Both size sume okay. TQ..Now I have clothes for raya hehe (Batu Caves, Selangor)

257. Alhamdulilah jubah borong yang saya beli semua dah terjual. Kalau ada jubah murah iatu clearance, please let me know.  (Tampines, Singapore)

256. Alhamdulilah jubah semua cantik cume labuh tangan n kain je.  (Batu Caves, Selangor)

255. Alhamdulilah saya amat suka jubah muslimah Neha yang nampak simple dan kasual tapi nampak moden dan menarik. Nak beli lagi tapi semua dah sold out. Bila kak nak restok? (Geylang Serai, Singapore)

254. Assalam kak sidah...Selamat hari raya maaf zahir batin. Jubah yang saya beli dapat pujian trendy dan terkini. Hihi gembira sunggoh. Sudah pasti saya akan rekomen kepada kekawan dipejabat..... (Woodlands, Singapore)

253. Salam k.sidah n team, Saya dh dpt jubah syria sis. My mom suka sangat... Terima kasih utk semua...Selamat hari raya ya... (Kota Bharu, Kelantan)

252. Salam kak sidah Jubah Dubai dan Jubah cotton Egypt sungguh cantik dan amat selesa dipakai. Kat Singapura tak nampak jubah2 yang moonabaya jual. Yang bestnya free shipping....hehehe (Tampines, Singapore)

251. Salam...alhamdulillah received barang yg dipesan... Chantek....dah recommend to kwn2 tadi..:-) (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

250. Salam, Kak Sidah, saya dah dapat jubah tu!! saya suka sgt warna purple tu though unexpectedly besar dari jangkaan saya hehe and thank you for the lovely shwal..match dgn jubah yg lagi dua tu :) Selamat berbuka puasa, Kak Sidah!! (Petaling Jaya, Selangor)

249. Assalam sis dah cuba...ngam kat badan.....cuma nak alter pendekkan je.....cantek dan terlalu glamer kaftan dubai..In Syaa Allah next nak pileh2 jubah cotton Egypt. (Pasir Gudang, Johor Bahru)

248. Assalam kak sidah, Saya telah terima jubah cotton Egypt dan amat menyukainya sebab ia sangat selesa dan suai dengan cuaca panas sekarang ini. Terima kasih kak. (Sri Aman, Sarawak)

247. As salam dear, just receive the jubah, Mashaa Allah, so beautiful and its fit me nicely, really happy with it. In shaa Allah will be your return customer. Thanks for such a lovely attire. (Subang Jaya, Selangor)

246. As Salam akak......sy dah dpt jubah tu.....memang cantik n selesa…..next time sy nak repeat order lagi.....TQ very much ye..... (Kajang, Selangor)

245. Salam… tq...barang dah sampai...cantik sgt2... (Minden, Pulau Pinang)

244. Alhamdullilah, jubah dah sampai. Cantik... (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

243. Salam Kak Sidah. Initially I was sceptical sikit abt buying the abayas online. Coz takut lengan and punggung tak muat. Buat after i received my items from you I was so happy. The abayas are nice & comfortable too. Terima kasih many many thanks.... (Bukit Batok, Singapore)

242. Alhamdulilah TQ. Semua ok saya sangat berpuas hati. In Shaa Allah ada rezeki boleh order lagi.... (Taman Molek, Johor Bahru)

241. Salam, Saya telah menerima barang pesanan baju saya. Terima kasih diatas perkhidmatan yang diberikan. Saya berpuas hati dengan pembelian ini. (Wilayah Persekutuan - Labuan)

240. Assalam sis, Dah terima. Saya ada tempah sehelai abaya lagi. 2lah kawan suruh beli dia kata cantik. (Simpang Empat, Pulau Pinang)

239. Assalamua'alaikum Sis, Saya br received abaya Dubai 4 pcs tu. cantik. tqvm..Staff tgk cantik katanya beli kat mana so sy bgtau kt moonabaya. (USM, Pulau Pinang)

238. Salaam kak, Alhamdulilah parcel dah sampai td tghari. I'm soo happy! Xterkata2 shawl tu mmng gorgeous!!! In Shaa Allah ada rezeki saya beli lagi ya kak.... (Kota Kinabalu, Sabah)

237. As'salam Kak Sidah, baju dapat dah tadi. Mak cakap cantik! Ni duk pileh satu lagi nak order. hihi Saya beli yer. TQ (Gurun, Kedah)

236. Salam K Sidah, Saya dah terima jubah egyptian cotton dari Qatar yg sy order tu....I LIKE IT VERY MUCH!!!! Selamat Hari Raya!!! Hugs, (Tanjung Malim, Perak)

235. Salam sis. Parcel dh sampai hari Jumaat. Puas hati hadiah hari ibu mak. (Ayer Keroh, Melaka)

234. Assalamu'alaikum. Barang telah diterima pada hari Isnin yang lepas. Terima kasih di atas servis yang cekap. (Minden, Pulau Pinang)

233. Salam Kak. Baju dah pun saya terima. Terima kasih atas pertolongan akak semalam. Saya berminat ngan businees dropship yang akak tawarkan. Apa syarat syarat nya? (Tasek Gelugor, Pulau Pinang)

232. As Salaam. Sy dh terima jubah.....Terima kasih byk2.......mmg suka dgn brg yang dibeli.....didoakan moonabaya maju dan terus maju.....amiin..... (Putrajaya, Wilayah Persekutuan)

231. Hi, Just wanna inform you guys. I already received my order today evening. Wasn't expect it to be so fast. =) (Kajang, Selangor)

230. Assalamualaikum Puan Shida.....saya minta maaf lambat bagitahu yg hari jumaat semua jubah2 sampai lepas tu saya busy dgn perkhawinan sampai terlupa nak bagitahu akak shida. Ya Allah terima kasih banyak ya kak shida membantu semoga business kak shida semakin berkembang n dillimpahi dgn rezeki dr Allah SWT. Amiin. Terima kasih sekali lagi ya kakshida nnt ada jubah2 baru update saya ya kak shida. Alhamdulilah syukur (Kajang, Selangor)

229. Dah received my order...puas hati....cantik...thanks kak (Kuching, Sarawak)

228. Salam Sis, I am quite pleased with my buy:). Thanks for the efficient and prompt service. In sha Allah will buy again from you. (Singapore)

227. Salam Kak sidah. Salam Ramadhan Al-Kareem. Alhamdulillah saya dah terima baju. Sangat cepat. Bajucantik, kualiti ok cuma labuh sikit je. Takpa tu saya boleh adjust nanti. InshaAllah kalau ada kawan2 yang suka saya nak promote. Thanks kak (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

226. As Salam, saya telah menerima ketiga-tiga jubah tersebut dlm keadaan baik hari ini, semuanya kelihatan cantik cuma saiznya agak besar sedikit walaupun size L dan XL. Tapi tidak mengapa saya akan alter sedikit supaya ianya bersesuaian dengan tubuh badan saya. apapun terima kasih, insyaallah saya akan cuba promote website u kpd kwn2 dan lain2. Selamat Maju Jaya moga diberkati Allah dunia akhirat. amiin.   (Batu Caves, Selangor)

225. Salam Puan. Dah terima jubah. TQ. Nak tanya ada lagi tak saiz XL utk jubah arab cotton yg harga bargain spt yg saya order baru2 ni?   (Georgetown, Pulau Pinang)

224. Sy dah dpt jubah nye....superlike...…..owhh...akak ade collaborate dgn Aman Palestin ke? sy suke jubah tu...simple tp cukup cantik...   (Kuala Langat, Selangor)

223. Moonabaya.com pakaian indah dan hebat. suka sgt dgn pembelian....  (Singapore)

222. Assalam........I have received the Dubai kaftan and so satisfied. Thanks for your great service..InsyaAllah will let others know about Moonabaya...  (Cheras, Wilayah Persekutuan)

221. Terima kasih atas servis yg cekap...Tq  (Shah Alam, Selangor)

220. Terima kasih. Order saya sudah saya terima dengan pantas. Saya amat menyukainya  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

219. Asslm, Thanx sis, dah trima jubah & telekung kelmarin. I like it so much  (Tawau, Sabah)

218. Assalam...Order dah terima. Jubah sangat cantik, material pun cukup memuaskan cuma seperti biasa, panjang dan perlu dipotong. Terima kasih untuk servis yang sangat excellent.  (Kajang, Selangor)

217. Syukran jazilan atas service yang sangat tip top  (Kepala Batas, Pulau Pinang)

216. Assalam, sgt cantik jubah.......saya amat berpuas hati.......Tq Kak.....  (Ampang, Selangor)

215. Sis....barang dh sampai.....love it..... Yaaa....nti boleh la order lg.....cepat n pantas....tenq ye akak  (Kepala Batas, Pulau Pinang)

214. Assalamualaikum, jubah sudah sampai, dah pakai untuk pergi kerja terima kasih ye  (Temangan, Kelantan)

213. Salam :) dah received parcel this morning. Quality one piece telekung mmg best and xpanas kainnya. Warnanya pun very nice. InshaAllah will repeat order very soon. Adik sy pun cakap cantik sgt hihi. Thankyou for the super fast and very good service :)  (Johor Bahru, Johor)

212. Assalamualaikum Kak Sidah, Comel jubah tu. Alhamdulilah. InsyaAllah next mth beli lagi....  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

211. Salam aunty, forgot to update u yesterday that my mom dah receive the parcel, shes so happy....Tq aunty  (Shah Alam, Selangor)

210. Salam kak, Dah terima yang pink jubah ni cantikkkk sgt  (Shah Alam, Selangor)

209. Salam kak.....saya dah terima jubah. Cantik sgt. Akan order lagi. TQ  (Seremban, Negeri Sembilan)

208. Salam.Kak Sidah, jubah dah dapat...Alhamdulillah puas hati sangat.t.kasih..  (Dungun, Terengganu)

207. Salam, I've recieved my parcel. I love the material and the quality is as described. :)  (Setapak, Wilayah Persekutuan)

206. Salam, Baju yang dah sampai tu cantik, lembut dan sejuk...hehehehe....ada baju kurung yang cantik-cantik dan harga bawah RM100??....  (Kluang, Johor)

205. Assalamualaikum sis..Telekung Yemen dah sampai. Cepat betul service sis...  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

204. Salam.Kak Sidah, jubah dah dapat. Cantik&selesa sangat..terima kasih.nnt nak order lg....  (Dungun, Terengganu)

203. Salam kak, terima kasih. i dah ambil the jubah at tampines tadi. alhamdulillah it fits perfectly. in sha Allah i will be buying more & i akan rekomen kwn2 i juga :) wslm & tq  (Singapore)

202. Assalam Kak, TQ jubah dah sampai.....cantik sgt sgt.....saya beli ye  (Seremban, Negeri Sembilan)

201. Moonabaya.com pakaian indah dan hebat. sangat puas hati dengan pembelian.  (Sungai Petani, Kedah)

200. Nnt leh beli ngn akak lg..suka jubah cotton..kain sedap pki..sejuk.  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

199. Terima kasih kak cantik baju tue & ikut size saya berpuas hati  (Miri, Sarawak)

198. Assalam Kak Sidah. Semalam dah terima parcel utk jubah anak saya. Anak suka sangat dan jubah pun nampak menarik. Lepas ni boleh beli lagi :D.  (Port Klang, Selangor)

197. Salam akak Sidah.. Just nak inform yg saya dah dapat parcel saya.. K puas hati sgt! Alhamdulillah.. Thanks tau akak.. Insya-Allah nanti saya beli lagi.. Semoga business akak terus berjaya.. :) (Nusajaya, Johor)

196. Assalam kak sidah, Dua tiga kuching berlari, Alhamdulilah dah dapat jubah yang ku cari........hehehe pantun dua kerat.....  (Singapore)

195. Assalamualaikum wwb...Kak Sidah, Ros dah terima jubah petang td jam 4.10 lebih kurang....alhamdulillah...thanx kak...until next time. In shaa allah..  (Tawau, Sabah)

194. Terima kasih atas layanan baik daripada pihak kak Sidah. Saya agak kerap beli barangan secara online. Jubah adalah antara barangan yang saya kerap beli, alhamdulilah saya telah menemukan pengusaha yang baik-baik belaka. Namun, setelah saya menemukan blog moon abaya ni, saya rasa saya mempunyai pilihan yang lebih di laman ini. Alhamdulillah....moga pihak abayamoon akan sentiasa dapat memenuhi tuntutan pelanggan. In shaa allah.  (Tawau, Sabah)

193. Assalamualaikum Kak Sidah, jubah dah selamat sampai semalam..alhamdulillah saya sangat suka jubah tu..terima kasih banyak ye :)  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

192. Assalam sis. Cari punya cari baru jumpa jubah yang takde in Sandakan ni. Sangat2 puas hati dengan pembelian ni dan saya akan jadi pelanggan tetap Moonabaya.....Terima kasih.  (Sandakan, Sabah)

191. Salam, jubah saya dah terima isnin lepas. Nasib baik smp in time, sbb nak pakai on tuesday... So far puas hati lah with the fabric. Selesa dan cantik. Thanks.  (Klang, Selangor)

190. Assalam sis. Suka sangat2 especially abaya Qatar. Nak order lagi dan make payment hari ni. TQ.  (Kuala Belait, Brunei Darussalam)

189. It was a speedy delivery indeed! The jubah is really gorgeous. Im going to wear it for my nephew's wedding in Sept.  (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

188. Assalam Saya dah terima jubah pesanan saya. Terima kasih & happy sgt dgn service yg very efficient & boleh dipercayai....! InsyaAllah akan saya terus mnjadi pelanggan setia & saya akan hebahkn kpd kenalan tentang MoonAbaya ni.... Wassalam. (Sungai Petani, Kedah)

187. Alhamdullillah it fits well material tak Panas n design and colour cantik (Petaling Jaya, Selangor)

186. Hi there .. Received the item ... Love it ! Thanks . (Petaling Jaya, Selangor)

185. Assalamualaikum kak sidah Alhamdulilah jubah dah sampai. Sangat cantik dan selesa memakai. Indahnya hidup mengikut syariat. (Bandar Seri Alam, Johor Bahru)

184. Salam syawal kak sidah, jubah cotton dari moonabaya terbaeklah.... (Ampang, Wilayah Persekutuan)

183. Sis sidah, i mmg dh attach gmbr family i beraya sakan with turqoise theme color ths year...semua pun happy sangat...n ur jubah cotton mmg sgt selesa dipakai sehari suntuk...smpi malam.... (Ampang, Wilayah Persekutuan)

182. Salam kak, Ramai yang minat sgt ngn jubah yang saya beli dan berminat dengan online butik akak. Akak ada jual jubah princess cut tak? Kalau ada saya memang berminat sangat. Kalau ada in future memang bagus sangat. (Seri Kembangan, Selangor)

181. Alhamduulilah. Saya sudah jumpa jubah yang selesa, menarik and betul2 labuh. Terima kasih Moonabaya. (Batu Pahat, Johor)

180. Assalam ksidah, cantik bangat.....labuh cun....bahu cun......body besar sikit tapi okla....loose ....... dan lastly shawl lawa sangat.......suka color dan renda dia.... (Machang, Kelantan)

179. Salam Kak Sidah, TQ fast service. Sy dah terima kaftan tu. Selesa & full lining dress dalam tu xpanas. Value for money! (Seri Kembangan, Selangor)

178. Saya akan sentiasa jadi customer tetap moonabaya In Syaa Allah sebab jubah akak lain dari yang dijual kat kedai, so kalau pakai mesti tak sama dengan orang lain. hehehe (Kota Bharu, Kelantan)

177. Assalam sis, Memang saya suka jubah Moonabaya, banyak saya minat tapi takde size yg sesuai. Next time saya shopping lagi. Saya pun berharap beroleh keberkatan dariNya nanti moga perjuangan kita membantu saudara kita di Palestin dipermudahkan Allah. Amiin.... (Kota Bharu, Kelantan)

176. Kak...alhamdulillah abaya dah sampai..cantiknyaaaa...shawl match dgn abaya pink tu..sweet sgt..suka suka sukaaa (Shah Alam, Selangor)

175. Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin. I have spread my word for Moonabaya to my relatives. Everyone loved it especially the cotton collections. In Shaa Allah can buy for Hari Raya Haji. Anyway hope you and family have a blessed Eid. (Singapore)

174. As,salam...sis, jubah dah sampai, so glamorous,heehe...thanks sis for your help....tak sabar rase bergaya dengan jubah tu...tp lengan labuh sgt, sy kene ejas skit laa..tq so much sis (Kuala Terengganu, Terengganu)

173. Order dh terima, tq.Sgt berpuashati xcept 4 d size yg definately size arab agaknya sbb 'S' pun terlalu panjang labuhnya utk saya yg berketinggian 5'3".Overall sgt baik, kualiti & service. (Muar, Johor)

172. As Salam sis, saya baru dpt abaya tadi.....yang kod 4721 tu. cantik sgt....tak sabar nak pakai. (Alor Gajah, Melaka)

171. Abaya dah smpai smlm ptg..cantik & suka..so far dah ada 3 helai..sedap pakai.. (Shah Alam, Selangor)

170. Assalamualaikum puan, Jubah dh sampai tghari smlm..gembira tgk anak senyum meleret. Cantik jubahnya. Puas hatilah. Terima kasih byk2. (Ipoh, Perak)

169. Sorry for late reply, baru check email. Jubah dah sampai hari jumaat lepas. terima kasih, sangat cantik and perfect. Memang puas hati. :-) (Seri Kembangan, Selangor)

168. AsSalam Sudah terima arbaya yang di pesan And soooo happy with the jubah Thanks a lot for the tip top service! (Subang Jaya, Selangor)

167. Salam Kak, saya dah dpt jubah tu. Happy sgt. Nak Ode lagi, last bila ya cox kwn2 nak pakai raya. (Bukit Mertajam, Pulau Pinang)

166. Hi...Dah dapat order hari ni...terima kasih..Puas hati dgn material jubah...tak panas...Boleh saya tahu bila last day awak boleh courier before hari raya ni? (Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan)

165. Salam...Sy dh trima jubah2 yg sy pesan 25/7/2013 pd 26/7/2013...sgt memeranjatkan..kerana sy di Kuching, Sarawak. Perkhidmtan yg sgt cepat & efisien.sy berpuas ati dgn pembelian sy ini & telah mengiklannya kpd kwn2 di sekolahni... ;-) terima kasih byk2 Pn Shidah (Kuching, Serawak)

164. Salaam Sis, Alhamdulillah, I had received the parcel yesterday. Moon Abaya's service was totally efficient. And the fabric were so comfortable and suitable for everyday use. I love the color, it's prefect! Mine was a little bit too long but not a problem at all, I shortened and altered it and the problem was gone. Highly recommended!! (Sepang, Selangor)

163. Salam kaksidah. Alhamdulillah barang baru sampai td and i love it! Colors,designs,cuttings semua saya suka. Thank u kak ;) nanti saya shopping lagi.hehe (Kuala Terengganu, Terengganu)

162. Alhamdulillah brg dah sampai.Perkhidmatan MoonAbaya sangat cepat dan mesra pelanggan.Jubah yg dibeli cantik dan selesa kainnya.cuma agak labuh sedikit.InsyaAllah,saya akan repeat order lagi. Selamat maju jaya MoonAbaya :) (Ipoh, Perak)

161. Assalam k.sidah.....very2 marvelous.....cantik giler sgt2, sume superb....xperlu saya gi Amman utk beli jubah.....ada rezki confirm saya beli dgn akak lagi.....cuma saya perlu ottr labuh je, bahu ok, badan besar sikit tapi xpe, sebab saya suka pakai loose.....boleh saya buat baju raya nanti. btw tq tq tq k.sidah......superb shop lah! (Machang, Kelantan)

160. assalammualaikum sis, tq sy dah terima baju sy, sangat cantik, terima kasih byk2 (Kota Kinabalu, Sabah)

159. Salaam Sidah, Saya sudah terima jubah saya pada Jumaat lepas. Terima kasih atas perkhidmatan yang pantas dari Moon Abaya. Keseluruhannya saya amat berpuashati dengan kualiti kain, namun ada sedikit cacat cela pada jahitan di pergelangan tangan kiri dimana ada bahagian yg tidak dijahit. Lagi satu oleh kerana ia mengikut international standard size, saya terpaksa alter sedikit pada labuh jubah dan lengan. Overall, you'll sure meet a potential repeat customer ;) (Sepang, Selangor)

158. Salam Kak Shida.....Alhamdulilah dah sampai baju2 saya sangat cantik n kena dgn badan saya Alhamdulilah terima kasih banyak semoga business akak terus maju. Amiin.(Cheras, Selangor)

157. Salam Kak Sidah, Saya dah dapat semua Jubah harini. Happy sangat sebab semuanya cantik2 :-) Terima kaseh banyak ye Kak Sidah :-)(Petaling Jaya, Selangor)

156. Salam kak...terima kasih for the fast service.. Last year order lambat abaya sampai pun dah habis raya kat kg. So this year saya ambik inisiatif order awal byk2 sekali....utk diri sendiri, mak and adik. Jubah moon abaya mmg best sampai sakit mata tgk yg dah sold out, price pun berpatutan compared to seller lain walhal itemnye sama je. Saya akan setia menunggu poslaju sampai....biasanye kalau pos tadi besok insyaallah sampai. Nanti saya update ye... (Rawang, Selangor)

155. T.kasih. barang dh sampai semalam. cantik (Cheras, Kuala Lumpur)

154. Salam Sis, saya dah terima parcel selasa lepas. saya suka corak n design jubah ni sangat meriah. Jubah ni labuh jugak yer.nk pendek kan sayang pulak.so bila pakai, masa jalan kena angkat sikit kain ..hehehe... (Bangsar, Wilayah Persekutuan)

153. salam kak sidah, iye baju dah sampai kelmarin, maaf lambat bls.. cousin kiteorg baru dtg dri miri kelmarin, sebab tu lambat receive, cantik jubah.. terima kasih kak.. (Brunei Darussalam)

152. Salam.....brang dah sampai. trimakasih ya...cantik baju..... selamat berbuka puasa (Shah Alam, Selangor)